• Kwaliteitsontwerp & duurzaamheid
  • Stijlvolle maatwerkopties
  • Snelle levering gegarandeerd
  • Uitstekende klantenservice

Ons aanbod

Rapportomslagen

Het uitreiken van het rapport is een belangrijke gebeurtenis voor het kind en de school. Misschien wel de belangrijkste gebeurtenis. Als school zult u er ongetwijfeld alles aan doen om een zo overzichtelijk en mooi mogelijk rapport mee te geven aan de kinderen.

Portfoliomappen

Onze portfoliomappen g zijn geschikt voor A4-inhoud en hebben een 2- of 4-rings D-mechaniek. Je kunt ze ook gebruiken als hechtsysteem, net als onze rapportomslagen. Ze bieden een professionele uitstraling en bescherming voor je documenten. De mappen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Ringbanden rapportomslagen.nl

Ringbanden

Ringband voorzien van een 4-rings D-mechaniek, capaciteit van 20 tot 60 mm. De ringbanden in A4- of A5-uitvoering leverbaar. Tevens leveren wij uiteraard tabbladen. De ringbanden worden voorzien van een ontwerp in uw huisstijl. Dit ontwerp verzorgen wij uiteraard in samenspraak met u.

Showtassen

De kwaliteit van deze showtassen zijn uitzonderlijk, glashelder en de toner van de print blijft niet “plakken” aan de binnenzijde.

Hechtmateriaal

De benodigde hechtmaterialen zijn ook los te bestellen. De hechttongen, afdekplaatjes en de afdeklijsten hebben wij altijd op voorraad.